Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

AGJENT SHITJEJE

AGJENT SHITJEJE

DIMENSION me një eksperience disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale.

EKONOMISTE (Fier)

EKONOMISTE (Fier)

DIMENSION me një eksperience disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale.

AGRONOM

AGRONOM

DIMENSION me një eksperience disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale.

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension