Konsulent Shitje SHOWROOM

September 22, 2020
APLIKO taNI
DIMENSION me një eksperience disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale..
Në emër të një grupi të suksesshëm në Shqipëri, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant: KONSULENT/E SHITJESH(SHOWROOM)

DETYRAT & PËRGJEGJËSITË

  • Prezanton klientelen me kompanine dhe produktet qe ajo tregton
  • Ndjek procesin e shitjes dhe i orienton klientet drejt zgjidhjeve me te mira
  • Raporton tek menaxheri perkates mbi ecurine e shitjeve
  • Realizon detyra te tjera te cilat kane lidhje me procesin e shitjes

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

  • Edukimi: Arsim i Mesem ose i Larte
  • Eksperienca: Eksperiencat me shitjet perbejne avantazh
  • Aftesi TTe kete aftesi shume te mira per te punuar ne grup.Aftësi shumë të mira komunikimi

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni.

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë

JU MIREPRESIM

Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

Pozicione vakante

Agjent – Shitje

Tirane, Albania

Agronom

Tirane, Albania

Specialits IT

Tirane, Albania

Call Center

Tirane, Albania