Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

SPECIALISTE MARKETINGU

SPECIALISTE MARKETINGU

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore. Eksperienca 15 vjeçare e stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore është një potencial në shërbim të kompanive & individëve me qëllim përmirësimin & konsolidimin e vlerave dhe standarteve profesionale të tregut të punës dhe zhvillimit në vend.

Në emër të një prej kompanive më të mëdha një nga kompanitë më të mëdha në Shqipëri, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin:

 

SPECIALISTE MARKETINGU

 

DETYRAT & PËRGJEGJËSITË:

- Angazhohet në zhvillimin dhe ekzekutimin e strategjive marketing

- Manaxhon fushatat e ndryshme marketing

- Menaxhon fushatat dixhitale dhe fushatat reklamuese

- Zhvillon ide të cillat ndikojnë në promovimin e kompanisë

- Detyra të tjera të cilat lidhen me aktivitetin e marketingut në kompani

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

Edukimi: Të ketë përfunduar Fakultetin Ekonomik. Dega Marketing

Eksperiencë Pune: 2 vite pune në marketing/preferohet marketing digital

Aftësi:  

- Të ketë njohuri shumë të mira në marketing                 

- Ta karakterizojë mirësjellja, komunikimi dhe serioziteti; 

- Aftësi të kuptojë dhe të komunikojë për çdo detaj që lidhet me marketingun

- Të njoh mirë gjuhën angleze dhe italiane

 

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë të e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

 

JU MIREPRESIM

 

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension