Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

SOCIAL MEDIA ME ITALISHT

SOCIAL MEDIA ME ITALISHT

DIMENSION me një experience disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara pëcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale.

Jeni individe në kerkim të karrieres tuaj apo kompani në kërkim të stafit më të mirë për ekipin tuaj, na kontaktoni për të bërë zgjedhjen e duhur. Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin:

 

SOCIAL MEDIA (ME ITALISHT)

 

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

  • Mirëmbajtja dhe administrimi i rrjeteve sociale të shoqërisë;
  • Zhvillon punë kërkimiore në rrjete sociale, Social Media: Facebook, Instagram, etj;
  • Realizimi i telefonatave me partnerët dhe përfaqesuesit e bizneseve;
  • Menaxhimi strategjik dhe operacional i kanaleve të mediave sociale të klientëve;
  • Zhvillimi i projekteve për menaxhimin e kanaleve sociale në terma operacional;

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

 

Edukimi: Të zotërojë diplome Universiteti;

Eksperiencë Pune: Eksperienca punës në pozicion të ngjashme;

Aftësi:

  • Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës italiane;
  • Komunikuese shumë e mirë, si në shkrim dhe në të folur;
  • Njohje dhe përdorim i mire i paketës Office: Word, Excel, etj;
  • Përkushtim dhe korrektesë gjatë oratit të punës;

 

Mirëpresim të gjithë kandidatet e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (letër shoqëruese dhe CV) në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.;

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

 

 

JU MIRËPRESIM!

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension