Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

RECRUITMENT AND CAREER DEVELOPMENT MANAGER

RECRUITMENT AND CAREER DEVELOPMENT MANAGER

DIMENSION me një eksperiencë disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale.

Jeni individë në kërkim të karrierës tuaj apo kompani në kërkim të stafit më të mirë për ekipin tuaj, na kontaktoni për të bërë zgjedhjen e duhur. Në emër të një korporate të suksesshme ne fushen e investimeve, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin:

 

RECRUITMENT AND CAREER DEVELOPMENT

MANAGER

 

 

 DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

- Merr pjese aktive ne hartimin strategjive dhe politikave qe lidhen me zhvillimin e stafit dhe ekipeve menaxheriale

- Pergjegjes per zbatimin e strategjisë së burimeve njerëzore ne lidhje me rekrutimin dhe zhvillimin e punonjesve dhe në përputhje me objektivat e biznesit.

- Rishikimi dhe permiresimi i vazhdueshem i politikave dhe procedurave te lidhura me punesimin dhe zhvillimin e stafit dhe perqasja e tyre me strategjine e zhvillimit te BNJ

- Forcimi dhe mbajta e maredhenieve me palet e treta te perfshira ne aktivitete rekrutimi, trajnimi dhe logjistike te trajnimeve

- Menaxhon nevojat per rekrutim per te gjitha projektet e reja

- Ndjekja e projekteve/research-eve ad-hoc te kerkuara nga manaxhimi per permiresime te proceseve HR

- Hartimi i planeve te zhvillimit per HRM, identifikimi i trajnuesve, pershtatja e moduleve per nevojat specifike

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

Edukimi: Diplome Universitare ne Administrim Biznesi, Shkenca Sociale ose fusha te ngjashme;

Eksperiencë Pune: Te pakten 7 vjet experience pune ne pozicione rekrutimi dhe/ose trajnim e zhvillim;

Aftësi:

- Proaktiv/e dhe i/e orientuar drejt rezultatit

- Vendosja e prioriteteve dhe menaxhimi i kohes

- Aftesi per te punuar me iniciativen e vet dhe te ruaje entuziazmin.

- Te kete njohuri shume te mira kompjuterike;

- Njohuri shume te mira te gjuhes angleze ne te shkruar e folur

 

Mirëpresim të gjithë kandidatet e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (CV) në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

 

 

 

 

JU MIRËPRESIM!

 

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension