Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

QUALITY CONTROLLER SPECIALIST

QUALITY CONTROLLER SPECIALIST

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore. Eksperienca 15 vjeçare e stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore është një potencial në shërbim të kompanive & individëve me qëllim përmirësimin & konsolidimin e vlerave dhe standarteve profesionale të tregut të punës dhe zhvillimit në vend.

 

DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

QUALITY CONTROLLER SPECIALIST

 

DETYRAT & PËRGJEGJËSITË

  • Monitoron dhe analizon thirrjet e operatorëve telefonik për saktësinë e informacionit që përcjellin tek klienti
  • Sigurohet për cilësinë e shërbimit që ofrojnë operatorët ndaj klientit
  • Regjistron në sistem pasaktësitë e operatorëve gjatë përcjelljes së informacionit
  • Monitoron kohën e punës dhe performancën e operatorëve

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

Edukimi: Diplomë Bachelor

Eksperiencë Pune: Mbi 3 vite eksperiencë pune në shërbim klienti

Aftësi:        

  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe organizative;
  • Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze (e detyrueshme)
  • Të ketë njohuri shumë të mira në një prej këtyre gjuhëve të huaja: Gjermanisht - Spanjisht - Italisht

 

 

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë të e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin jeni i/e interesuar të punoni

 

JU MIREPRESIM

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension