Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

OPERATOR TELEMARKETINGU (frengjisht)

OPERATOR TELEMARKETINGU (frengjisht)

DIMENSION me një eksperience disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale.

Për një kompani që vepron në fushën e shitjeve online, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin:

OPERATOR TELEMARKETINGU

(frengjisht)

 

DETYRAT & PËRGJEGJËSITË:

I prezanton klientëve shërbimet që kompania ofron;

- Ofron shërbim cilësor ndaj klientit;

- Ndërton marrëdhënie bashkëpunimi me klientët e rinj dhe ata ekzistues.

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA:

Edukimi: Diplomë Bachelor

Eksperienca: Minimumi 6 muaj eksperiencë pune në të njëjtin profil..

Aftësi:

- Të ketë aftësi shumë të mira në shitje.

- Aftësi shumë të mira komunikuese;

Njohuri shumë të mira të gjuhës franceze

 

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

JU MIREPRESIM!

 

 

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension