Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

MENAXHERE SHITJESH (SHOWROOM)

MENAXHERE SHITJESH (SHOWROOM)

 

 

DIMENSION me një eksperiencë disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale.

Në emër të një kompanie të suksesshme që tregton produkte luksi për shtëpitë dhe zyrat, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin:

 

MENAXHERE SHITJESH

(SHOWROOM)

 

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

- Prezantuese në showroom, me objektiv finalizimin e të shitjes së produkteve;

- Prezantimi dhe orientimi i saktë për produktet që kompania ofron për klientët sipas nevojave të tyre;

- Të menaxhoje dhe realizoje te gjithe procesin e shitjes dhe porosise se klientit;

- Të menaxhojë procesin e shpërndarjes së informacionit tek kolegët, specialistët përkatës;

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

Edukimi: Të ketë përfunduar Arsimin e Lartë;

Eksperiencë Pune: Minimumi një vit eksperiencë ne fushen e shitjeve;

Aftësi:

- Ta karakterizojë mirësjellja, komunikimi dhe serioziteti;

- Të ketë aftësi shumë të mira në shitje;

- Pozitiv/e dhe entuziaste;

- Aftësi të kuptojë dhe të komunikojë për çdo detaj në lidhje me kërkesat e klientëve.

 

 

Mirëpresim të gjithë kandidatet e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (CV) në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.       

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

 

 

 

JU MIRËPRESIM!

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension