Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

MENAXHERE FINANCE

MENAXHERE FINANCE

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore. Eksperienca 15 vjeçare e stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore është një potencial në shërbim të kompanive & individëve me qëllim përmirësimin & konsolidimin e vlerave dhe standarteve profesionale të tregut të punës dhe zhvillimit në vend.

DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin:

 

MENAXHERE FINANCE

 

 

DETYRAT & PËRGJEGJËSITË

- Drejton dhe monitoron të gjitha aktivitetet financiare, duke marrë kontrollin e përgjithshëm të funksionit kontabël të kompanisë;

- Harton, zbaton dhe monitoron proçedurat e punës për të arritur qëllimet dhe objektivat;

- Krijon dhe mirëmban procedurat e kontrollit të brendshëm dhe siguron që standardet e kontabilitetit janë përmbushur;

- Krijon dhe mirëmban procedurat e kontrollit të brendshëm dhe siguron që standardet ekontabilitetit janë përmbushur;

- Përgatit zbaton dhe kontrollon buxhetin e kompanisë;

- Bashkëpunon me menaxherët e tjerë që të ofrojë konsulence ndihmëse për iniciativat e planifikuara nëpërmjet analizave financiare, raporteve si edhe rekomandimeve;

- Monitoron marredheniet me bankat dhe klientet e tjere

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

Edukimi: Arsim i Larte

Eksperiencë Pune: Mbi 3 vite eksperiencë pune të mëparshme

Aftësi:                          

- Te kete aftesi shume te mira per te punuar ne grup;

- Aftësi shumë të mira komunikimi;

- Të ketë aftësi shumë të mira analitike, vendimarrëse dhe manaxheriale;

- Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze;

 

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë të e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin jeni i/e interesuar të punoni

 

JU MIREPRESIM

 

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension