Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

Menaxher Shitjesh(Horeca)

Menaxher Shitjesh(Horeca)

DIMENSION me një experience 10 vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara pëcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale. Jeni individe në kërkim të karrieres tuaj apo kompani në kërkim të stafit më të mirë për ekipin tuaj, na kontaktoni për të bërë zgjedhjen e duhur. Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri në fushëne tregetimit te produkteve ushqimore, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin:

MENAXHER HOREKA

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

• Mbarevajtja ne teresi e shitjeve te departamentit HOREKA;
• Arritja e targetit te percaktuar,nga strategjia e shitjeve;
• Zgjerimi I portofolit te klienteve te rinj ne fushen e hoteleve dhe restoranteve;
• Ndjekja dhe mbarevajtja e klienteve ekzistues;
• Ndjekja e problematikave dhe zgjidhja e tyre;
• Menaxheri raporton tek administrator I kompanise;
• Ploteson raportin ditor ne sistemin e brendshem te kompanise.

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

Eksperienca:Te kete dy vjet experience ne fushen e shitjes dhe marredhenie me klientin.

• Të ketë përfunduar arsimin e lartë;
• Aftësi të mira menaxhimi dhe organizimi;
• Lejë drejtim automjeti;
• Te jete i afte ne shitje;
• Estetikisht te rregullte;

 

Mirëpresim të gjithë kandidatet e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (letër shoqëruese dhe CV) në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.;

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. 

JU MIRËPRESIM!

DIMENSION sh.p.k .Blvd ”Gjergj Fishta “ Pallati Delta shk.1,kati i 4 ǀ Tirane ǀ Albania Office 
Tel: +35542255506 ǀ www.dimensionhr.al

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension