Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

MENAXHER SHITJESH

MENAXHER SHITJESH

DIMENSION me një eksperiencë disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale.

Në emër të një prej kompanive më të mëdha që tregton produkte për industrinë e ndërtimit, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin:

 

MENAXHER SHITJESH

 

 

DETYRAT & PËRGJEGJËSITË

- Të menaxhojë procesin e shpërndarjes së informacionit tek departamenti i shitjeve

- Të menaxhoje dhe te ndjek te gjithe procesin e shitjes dhe porosise se klientit

- Identifikon problematikat e shitjeve dhe ndermerr masa per zgjidhjen e tyre

- Ndjek agjentet nen varesi dhe percakton detyrat e tyre ditore

- Ndjek dhe realizon detyra te tjera gjate procesit te punes.

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

Edukimi: Të ketë përfunduar Arsimin e Larte 

Eksperiencë Pune: Minimumi një vit eksperiencë ne fushen e shitjeve;

Aftësi:  

- Të ketë aftësi shumë të mira menaxheriale

- Pozitive dhe entuziaste;

- Ta karakterizojë mirësjellja, komunikimi dhe serioziteti;

- Aftësi të kuptojë dhe të komunikojë për çdo detaj në lidhje me kërkesat e klientëve

- Te zoteroje leje drejtimi

 

Procedura e aplikimit: 

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (CV) në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Ju lutemi të specifikoni në subjektin e emailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni.

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë

 

 

JU MIRËPRESIM!

 

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension