Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

MENAXHER SHITJESH

MENAXHER SHITJESH

DIMENSION me një eksperience disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale. Jeni individe në kërkim të karrieres tuaj apo kompani në kërkim të stafit më të mirë për ekipin tuaj, na kontaktoni për të bërë zgjedhjen e duhur.

Ne emër të një kompanie të suksesshme që tregton pajisje për industrinë televizive, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë për pozicionin vakant :

 

MENAXHER SHITJESH

 

 

FUNKSIONI I PËRGJITHSHËM

Menaxheri i shitjeve eshte pergjegjes per planifikimin dhe zhvillimin e planit të shitjes dhe marketingut  ne perputhje me objektivat e miratuara. Identifikon klientet potencial dhe miremban databasen e klienteve.

Pergatit planin javor te takimeve dhe ndjek ecurine e procesit me klientin. Ben prezantimet e produkteve te klienti si dhe ndjek procesin e negocimit deri ne mbyllje te kontrates.

 

 

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 - Identifikimi i klienteve potencial dhe ndertimi i databases se klienteve ne nje format te plote dhe te perditesuar me te dhena nga tregu;

- Përgatitja e planeve të veprimit për klientët e rinj dhe informimi i klientëve potencialë në lidhje me shërbimet, produktet, ofertat. Propozimi i ofertave të personalizuara për klientët;

- Negocimi me klientin për termat, kushtet dhe mbylljen e kontratës;

- Pergatitja e raportove periodike javore /mujore dhe e planit vjetor te shitjeve se bashku me departamentin e finances;

- Realizimi i analizave te tregut, konkurentëve, cmimeve, furnitoreve dhe klienteve te rinj potencial;

- Të menaxhoje dhe te ndjek realizimin e gjithe procesit te shitjes dhe porosise se klientit;

-Te menaxhoje procesin e shperndarjes se informacionit tek sektoret perkates, magazina, financa etj;

- Detyra te tjera te caktuara.

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

 

Edukimi: Diplomë Universitare ne Ekonomi, preferohet ne Marketing.

Eksperienca: Minimalisht 2 vjet, ne menaxhim shitjesh dhe marredhenie me klientin.

Aftësi:

- Aftësi të punoje i pavarur dhe i orientuar nga rezultati;

- I orientuar nga klienti, shitja dhe arritja e qellimit;

- Aftesi analitike dhe kordinuese;

- Aftesi te organizoje punen dhe te menaxhoje kohen;

- Aftësi efektive komunikuese, verbale dhe me shkrim me klientin, kolegët, bashkepunetore dhe partnere jashtë kompanisë;

- Aftësi për të kryer detyra njëkohësisht dhe aftësi për të orientuar kerkesat e klientit.

- Të zoterojë etikë pune dhe integritet;

- Njohje shume e mire e gjuhes angleze; njohja e ndonje gjuhe tjeter perben avantazh.

 

 

Mirëpresim të gjithë kandidatet e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (CV) në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

 

 

JU MIRËPRESIM!

 

 

DIMENSION sh.p.k.

Adresa: Blv. “Gjergj Fishta”, Pallati Delta shk.1,kati 4 ǀ Tirane ǀ Albania

Office: +355 4 2255506 ǀ Cel:+355 67 46 47 484 ǀ Web: www.dimensionhr.al E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension