Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

MENAXHER SHITJE (Horeca)

MENAXHER SHITJE  (Horeca)

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore. Eksperienca 15 vjeçare e stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore është një potencial në shërbim të kompanive & individëve me qëllim përmirësimin & konsolidimin e vlerave dhe standarteve profesionale të tregut të punës dhe zhvillimit në vend.

 

Për një kompani lider në fushën e tregëtimit të pijeve, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin:

MENAXHER SHITJE

(Horeca)

 

DETYRAT & PËRGJEGJËSITË:

- Monitoron tregun dhe prezencen e produkteve te kompanise ne subjektet tregtare te Distributorit te Tiranes.

- Mbledh informacion per konkurentet ne treg, per cmimet, produktet, marketingun etj.

- Prezanton produktet dhe gjeneron kliente te rinj.Punon per shtrirjen e produkteve te reja ne subjektet tregtare sipas kategorive.

- Bashkepunon me subjektet tregtare potenciale per te rritur shitjet.

 - Propozon masa per permiresimin e punes se forces shitese te distributorit.

- Ndjek ofertat qe jepen nga Kompania/distributori dhe si percillen tek konsumatori.

- Ne bashkepunim me distributorin propozon masa dhe mbeshtetje me marketing.

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

Edukimi: Diplome Bachelor

 

Eksperiencë Pune: Minimalisht 3 vite si menaxher shitjesh ne terren

 

Aftësi:                          

- Te zotëroje programet baze te kompjuterit.

- Te njohe gjuhen angleze.

- Te kete aftesi shume te mira komunikuese, duke njohur punen me kategorine e personelit qe punonne on trade.

- Te kete aftesi te mira te punes ne grup.Te zoteroje patente te klasit B.

 

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë të e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

 

JU MIREPRESIM

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension