Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

MENAXHER MIRËMBAJTJE

MENAXHER MIRËMBAJTJE

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore. Eksperienca 15 vjeçare e stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore është një potencial në shërbim të kompanive & individëve me qëllim përmirësimin & konsolidimin e vlerave dhe standarteve profesionale të tregut të punës dhe zhvillimit në vend.

Në emër të një grupi të suksesshëm në Shqipëri, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: 

MENAXHER MIRËMBAJTJE

 

 

DETYRAT & PËRGJEGJËSITË

- Supervizon të gjithë aktivitetet e mirëmbajtjes me qëllim sigurimin e një pune pozitive dhe raportimin tek Drejtuesi i Departamentit;

- Përgatit procedurat për zbatimin e masave të sigurisë në punë të personelit teknik-elektrik

- Mban në monitorim kostot energjetike të aseteve të shoqërisë;

- Është përgjegjës për shfrytëzimin e të gjithë proceseve elektrike/elektronike/mekanike e civile referuar sistemeve teknike të instaluara duke kryer kontrollin e pajisjeve, ndërhyrjet e nevojshme dhe mirëmbatjen e përditshme të sistemeve;

- Përpilon dhe koordinon punën për përgatitjen e manualeve të mirëmbajtjes të pajisjeve në sistemet elektrike/elektronike;

- Merr raportimet nga stafi supervizor dhe stafi teknik për problematikat në objektet nën varësi.

- Udhëheq kryerjen e punimeve elektrike/elektronike/mekanike në rastet e nevojshme apo emergjente.

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

Edukimi: I diplomuar në Ing. Elektrike, Ing. Elektronike,Inxhinieri Mekanike

Eksperiencë Pune: Mbi 4-5 vjet eksperiencë në punë (eksperiencë në sistemet elektrike, sisteme të automatizuara, sisteme elektronike, sisteme zjarri, sisteme CCTV, sisteme akses kontroll).

Aftësi:                          

- Aftësi koordinimi në punimet elektrike, elektonike, sisteme BMS.

- Aftësi kompetente në skicime, instalime dhe testime të sistemeve elektrike dhe mekanike.

- Njohje të gjuhës angleze teknike, CAD dhe MS Project

 

Për më shumë info vizitoni: www.dimensionhr.al

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë të e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

 

JU MIRËPRESIM

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension