Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

MENAXHER/E SUPERMARKETI

MENAXHER/E SUPERMARKETI

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore. Eksperienca 15 vjeçare e stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore është një potencial në shërbim të kompanive & individëve me qëllim përmirësimin & konsolidimin e vlerave dhe standarteve profesionale të tregut të punës dhe zhvillimit në vend.

Në emër të një rrjeti të suksesshëm supermarketesh në Shqipëri, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin:

 

MENAXHER SUPERMARKETI

 

 

DETYRAT & PËRGJEGJËSITË

- Te organizoje stafin dhe te percaktoj detyrat ditore te secilit prej punonjesve te supermarketit

- Te realizoje ne bashkepunim me stafin kontrollin e artikujve ne supermarket dhe gjendjen e    artikujve stok

- Ndjek ne vazhdimesi procesin e etiketimit te artikujve dhe gjendjen e tyre

- Ndjek faturat hyrese dhe ben mbylljen e tyre perfundimtare

- Realizon raporte periodike ne varesi te procesit te punes

- Realizon detyra te tjera qe kane lidhje me procesin e menaxhimit te supermarketit.

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

Edukimi: Te kete perfunduar Arsimin e Larte

Eksperiencë Pune: Si menaxher supermarketesh minimalisht 2 vjet.

Aftësi:                          

- Te kete aftesi shume te mira per te punuar ne grup.

- Aftësi shumë të mira komunikimi

- Të jetë i gatshëm për të punuar dhe me orare të zgjatura

 

Procedura e aplikimit: 

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (CV) në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Ju lutemi të specifikoni në subjektin e emailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni.

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

 

 

JU MIRËPRESIM!

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension