Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

KUZHINIERE NE FAMILJE

KUZHINIERE NE FAMILJE

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore. Eksperienca 15 vjeçare e stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore është një potencial në shërbim të kompanive & individëve me qëllim përmirësimin & konsolidimin e vlerave dhe standarteve profesionale të tregut të punës dhe zhvillimit në vend.

 

Për një rezidencë familjare, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidate në pozicionin vakant:

KUZHINIERE

 

DETYRAT & PËRGJEGJËSITË

- Përgjegjësitë përfshijnë gjithçka që lidhet me përgatitjet e vaktit për familjen, pazarin, planifikimin e vaktit / menutë, përgatitjen dhe pastrimin.

- Këto detyra kryhen për të gjitha vaktet e rregullta, ngjarjet speciale, pushimet, festat dhe  kërkesat që paraqet familja.

- Kuzhinieri në familje është përgjegjës për përgatitjen e ushqimit me cilësi të lartë në kohë dhe sipas specifikimeve.

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

Edukimi: Të ketë përfunduar Arsimin e Mesëm

Eksperiencë Pune: Të ketë eksperiencë pune të mëparshme në familje minimumi 3 vite .

Aftësi:     

- Aftësi të mira komunikuese;

- Të jetë e disponushme me kohë të plotë;

- E motivuar për të punuar në një ambjent miqesor

- E besueshme, korrekte dhe me integritet.

 

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë të e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

 

JU MIREPRESIM

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension