Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

KUZHINIER

KUZHINIER

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore. Eksperienca 15 vjeçare e stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore është një potencial në shërbim të kompanive & individëve me qëllim përmirësimin & konsolidimin e vlerave dhe standarteve profesionale të tregut të punës dhe zhvillimit në vend.

Në emër të një ambasade të huaj në Shqipëri, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin:

 

KUZHINIER

 

 

DETYRAT & PËRGJEGJËSITË

- Përgjegjës për gatimin sipas menusë së përcaktuar.

- Kujdeset për përgatitjen dhe ruajtjen e standarteve të cilësisë së gatimit.

- Respekton ruajtien e standarteve të higjenës dhe pastërtisë në kuzhinë.

- Realizon procese/detyra të tjera që lidhen me kuzhinën.

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

Edukimi: Minimum shkolla e mesme profesionale e gastronomisë

Eksperiencë Pune: Jo më pak se 2 vite përvojë pune në kuzhine

Aftësi:                          

- Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze.

- Aftësi për të krijuar raporte të shkëlqyeshme ndër personale dhe në ekip.

- Aftësi për punë të pavarur, të pastër, me përgjegjësi dhe i disiplinuar.

- Preferohen kandidatë të nivelit junior ose mesatar.

 

 

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë të e-mail:Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

 

JU MIRËPRESIM

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension