Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

KONSULENT/E SHITJESH

KONSULENT/E SHITJESH

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore. Eksperienca 15 vjeçare e stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore është një potencial në shërbim të kompanive & individëve me qëllim përmirësimin & konsolidimin e vlerave dhe standarteve profesionale të tregut të punës dhe zhvillimit në vend.

Në emër të një grupi të suksesshëm në Shqipëri, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin:

 

KONSULENT/E SHITJESH

(SHOWROOM)

 

 

DETYRAT & PËRGJEGJËSITË

- Prezanton klientelen me kompanine dhe produktet qe ajo tregton

- Ndjek procesin e shitjes dhe i orienton klientet drejt zgjidhjeve me te mira

- Raporton tek menaxheri perkates mbi ecurine e shitjeve

- Realizon detyra te tjera te cilat kane lidhje me procesin e shitjes

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

Edukimi: Arsim i Mesem ose i Larte

Eksperiencë Pune: Eksperiencat me shitjet perbejne avantazh

Aftësi:                          

- Te kete aftesi shume te mira per te punuar ne grup.

- Aftësi shumë të mira komunikimi

 

Procedura e aplikimit: 

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (CV) në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Ju lutemi të specifikoni në subjektin e emailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni.

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë

 

 

JU MIREPRESIM!

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension