Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

Kimist

Kimist
 
 

DIMENSION me një experience 10 vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpermjet shërbimeve të ofruara pëcjell për tregun e punes vlerat më të mira profesionale. Jeni individe në kerkim të karrieres tuaj apo kompani në kërkim të stafit më të mirë për ekipin tuaj, na kontaktoni për të bërë zgjedhjen e duhur. . Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën e prodhimit të materialeve të ndërtimit, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin:

 

KIMIST 

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

  • Të jetë i aftë dhe i qetë për të bërë prova laboratorike;
  • Të ketë njohuri shumë të mira të llogaritjeve matematikore;
  • Të jete i gatshëm të merret edhe me përkthime të skedave teknike dhe plotësimet e dokumentacioneve në gjuhën angleze;
  • Të ketë njohuri të programeve të exel-it për plotësimin e tabelave të prodhimit në fund të ҫdo muaji;

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

Edukimi: Të ketë mbaruar arsimin e lartë profili kimist;

Eksperiencë Pune: Dy ose me shumë vite eksperience (përparësi nëse eksperienca është në kompani prodhimi);


Aftësi:

  • Të njohë programet bazë të paketës Microsoft Office;
  • Të ketë njohuri të gjuhës angleze;
  • Të jetë i fokusuar drejt zgjidhjes së problemeve, efektiv dhe të punojë në grup;

                             

Mirëpresim të gjithë kandidatet e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (letër shoqëruese dhe CV) në adresën Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo..
Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

Afati i dorëzimeve të CV-ve është deri më 15 Nëntor 2016

JU MIRËPRESIM!

DIMENSION sh.p.k .Blvd ”Gjergj Fishta “ Pallati Delta shk.1,kati i 4 ǀ Tirane ǀ Albania Office
Tel: +35542255506 ǀ www.dimensionhr.al

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension