Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

INXHINIER NDERTIMI

INXHINIER NDERTIMI

DIMENSION me një eksperiencë disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara pëcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale.Jeni individë në kërkim të karrierës tuaj apo kompani në kërkim të stafit më të mirë për ekipin tuaj, na kontaktoni për të bërë zgjedhjen e duhur.

Në emër të një projekteve më të mëdha në fushën e turizmit, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin:

 

INXHINIER NDERTIMI

 

 

 DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

- Ndjekja e punimeve te zbatimit 

- Ndjekja e grafikut te punimeve sipas afateve kohore

- Kontrolli i cilesise se punimeve

- Ndjek dhe realizon detyra te tjera gjate procesit te punes.

 

 

 KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

Edukimi: Arsimi i lartë. Të ketë përfunduar Fakultetin e Inxhinierisë se Ndertimit

Eksperiencë Pune: Minimumi 3 vite eksperiencë pune në Punime Civile (konstruksion & rifinitura).

Aftësi:

- Aftësi për të menaxhuar projekte dhe kontrata të ndryshme specifike që përfshihen në projekte ndërtimi

- Aftesi në përdorimin e programeve kompjuterike (CAD, EXCEL, MS-PROJECT (ose PRIMAVERA) etj.);

- Aftësi të shkëlqyera organizative.

 

 

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (CV) në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Ju lutemi të specifikoni në subjektin e emailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni.

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

 

 

JU MIRËPRESIM!

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension