Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

INXHINIER ELEKTRIK (Per Prokurime)

INXHINIER ELEKTRIK (Per Prokurime)

DIMENSION me një eksperiencë disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara pëcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale.

Jeni individë në kërkim të karrierës tuaj apo kompani në kërkim të stafit më të mirë për ekipin tuaj, na kontaktoni për të bërë zgjedhjen e duhur. Në emër të një kompanie të madhe që operon në Shqipëri në fushën e investimeve industriale, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin:

 

INXHINIER ELEKTRIK

(PER PROKURIME)

 

 

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

- Njeh me detaje materialet elektrike dhe specifikimet e tyre;

- Njeh projektimet ne objektet civile dhe industrial si dhe karakteristikat e tyre;

- Ndjek dhe realizon detyra te tjera gjate procesit te punes.

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

Edukimi: Arsimi i lartë. Të ketë përfunduar Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike (Profili Energjitike)

Eksperiencë Pune: Të ketë eksperiencë pune në objektet civile ne zbatim

 

Aftësi:

- Aftësi të shkëlqyera në anën teknike;

- Aftesi te mira komunikuese e negociuese;

- Aftësi të shkëlqyera organizative.

 

 

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (CV) në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Ju lutemi të specifikoni në subjektin e emailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni.

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

 

 

 

 

JU MIRËPRESIM!

 

 

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension