Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

Graphic Designer

Graphic Designer

DIMENSION me një experience 10 vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpermjet shërbimeve të ofruara pëcjell për tregun e punes vlerat më të mira profesionale.Jeni individe në kerkim të karrieres tuaj apo kompani në kërkim të stafit më të mirë për ekipin tuaj, na kontaktoni për të bërë zgjedhjen e duhur. Në emër të një kompanie të sukseshme që operon në Tiranë , DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin:

GRAPHIC DESIGNER

FUNKSIONI BAZË DHE QËLLIMI I PËRGJEGJËSIVE

Graphic Designer-i është përgjegjës për t’u dhënë zgjidhje vizuale për të transmetuar mesazhe të ndryshme, me impakt dhe me imagjinate. Zgjedhja vizuale duhet të jetë e përshtatshme për kanale të ndryshme komunikimi si Outdoor, Indoor, etj.

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

• Përgatitja e grafikave për indoor: leaflest, flyers, kartolina, broshura, logo, postera etj; 
• Përgatitja e grafikave për outdoor: city lights, billboards etj; 
• Përgatitje profesionale dhe artistike fotografike: krijon, skicon, projekton dhe realizon imazhe fotografike; 
• Të këtë njohuri të avancuara në Adobe Photoshop, Google SketchUp, Illustrator,etj;

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

Edukimi: Arsim i specializuar për grafik dizajn;

Eksperiencë Pune: Eksperience pune në pozicione të ngjashme jo më pak se 1 vite;

Aftësi:

• Aftësi të mira në njohjen dhe përdorimin e aplikacioneve të paketës Adobe (photoshop, illustrator, indesign).
• Aftësi në përdorimin e platformave PC/ Microsoft etj; 
• Aftesi grafike duke përfshirë skanim, redaktim grafik, manipulim fotografish, menaxhimin e ngjyrave dhe formateve për shtyp;
• Aftesi në realizimin e fotove. 
• Aftësi dhe njohje për parapërgatitjen për shtyp të materialeve; 
• Aftësi aftësi për të planifikuar punën dhe vendosur prioritete;
• Aftësi të shkëlqyera komunikuese, të zotërojë etikë pune dhe integritet;
• Aftësi për të kryer shumë detyra njëkohësisht dhe aftësi për të orientuar detajet;
• Të njohë dhe zotërojë gjuhën angleze;

Mirepresim të gjithë kandidatet e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (letër shoqëruese dhe cv) në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.;

Ju informojme se vetem kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë

Afati i dorëzimeve të CV-ve është deri më 30 SHTATOR 2018

 

JU MIREPRESIM!

DIMENSION sh.p.k .Blvd ”Gjergj Fishta “ Pallati Delta shk.1,kati i 4 ǀ Tirane ǀ Albania Office 
Tel: +35542255506 ǀ www.dimensionhr.al

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension