Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

Graphic Designer

Graphic Designer

 

DIMENSION me një experience disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpermjet shërbimeve të ofruara pëcjell për tregun e punes vlerat më të mira profesionale.

Jeni individe në kerkim të karrieres tuaj apo kompani në kërkim të stafit më të mirë për ekipin tuaj, na kontaktoni për të bërë zgjedhjen e duhur. Në emër të një kompanie të sukseshme që operon në Tiranë në fushën e tregëtimit të hidrosanitareve dhe prodhimit të materialeve të ndërtimit, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin:

GRAPHIC DESIGNER

  

 

 

 

 

FUNKSIONI BAZË DHE QËLLIMI I PËRGJEGJËSIVE

Graphic Designer-i është përgjegjës për t’u dhënë zgjidhje vizuale për të transmetuar mesazhe të ndryshme, me impakt dhe me imagjinate.Zgjedhja vizuale duhet të jetë e përshtatshme për kanale të ndryshme komunikimi si Outdoor, Indoor, etj.

 

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 • Përgatitja e grafikave për indoor: leaflest, flyers, kartolina, broshura, logo, postera etj; 
 • Përgatitja e grafikave për outdoor: city lights, billboards etj; 
 • Përgatitje profesionale dhe artistike fotografike: krijon, skicon, projekton dhe realizon imazhe fotografike; 
 • Të këtë njohuri të avancuara në Adobe Photoshop, Google SketchUp, Illustrator gjithashtu njohuri mbi 3ds Max perbejne avantazh.
 • Detyra të tjera që i ngarkohen;

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

Edukimi: Arsim i specializuar për grafik dizajn;

Eksperiencë Pune: Eksperience pune në pozicione të ngjashme jo më pak se 2 vite;

Aftësi:

 • Aftësi të mira në njohjen dhe përdorimin e aplikacioneve të paketës Adobe (photoshop, illustrator, indesign).
 • Aftësi në përdorimin e platformave PC/ Microsoft etj; 
 • Aftesi grafike duke përfshirë skanim, redaktim grafik, manipulim fotografish, menaxhimin e ngjyrave dhe formateve për shtyp;
 • Aftesi në realizimin e fotove. 
 • Aftësi dhe njohje për parapërgatitjen për shtyp të materialeve; 
 • Aftësi aftësi për të planifikuar punën dhe vendosur prioritete;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese, të zotërojë etikë pune dhe integritet;
 • Aftësi për të kryer shumë detyra njëkohësisht dhe aftësi për të orientuar detajet;
 • Të njohë dhe zotërojë gjuhën angleze;
 • Pajisje me patente të vlefshme drejtimi.

 

Mirepresim të gjithë kandidatet e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (letër shoqëruese dhe cv) në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.;

Ju informojme se vetem kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë

  

JU MIREPRESIM!

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension