Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

ESTETISTE

ESTETISTE

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore. Eksperienca 15 vjeçare e stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore është një potencial në shërbim të kompanive & individëve me qëllim përmirësimin & konsolidimin e vlerave dhe standarteve profesionale të tregut të punës dhe zhvillimit në vend.

 

Në emër të një qëndre estetike të suksesshme në Tiranë, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin:

 

ESTETISTE

 

DETYRAT & PËRGJEGJËSITË

- Të ketë njohuri për përdorimin e Laser;

- Të dijë të përdor aparaturat e radiofrekuencës'

- Të ketë njohuri dhe të përdor aparaturat e mikroderma-abrazion;

- Të ketë njohuri mbi procesin dhe aparaturën e dermapen

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

Edukimi: Arsim i Mesem ose i Larte

Eksperiencë Pune: Eksperiencë pune të mëparshme

Aftësi:                          

- Te kete aftesi shume te mira per te punuar ne grup.

- Aftësi shumë të mira komunikimi

 

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë të e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin jeni i/e interesuar të punoni

 

JU MIREPRESIM

 

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension