Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

EKONOMISTE (Fier)

EKONOMISTE (Fier)

DIMENSION me një eksperience disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale.

Për një kompani të madhe që vepron në fushën e industrisë, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin:

EKONOMISTE

(Fier)

 

 

DETYRAT & PËRGJEGJËSITË:

- Hedhja e të dhënave në sistem sipas kritereve të caktuara;

- Regjistrimi ditor i veprimeve financiare në programet kontabël;

- Mbajtja e regjistrimi i inventarit të mallit dhe te aseteve të kompanisë;

- Analizon kostot e kompanisë;

- Mban dhe regjistron në sistem të gjitha hyrje-daljet nga magazina.

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA:

Edukimi: Diplomuar në degën Financë.

Eksperienca: Minimumi 3 vite eksperiencë pune në të njëjtin profil.

Aftësi:

- Të ketë njohuri shumë të mira të kostove;

- Aftësi shumë të mira në faturim;

- Aftësi shumë të mira të magazinës;

- Njohje e mirë e programit Alfa Web.

 

 

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

JU MIREPRESIM!

 

 

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension