Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

INXHINIER MEKANIK ose NDERTIMI (per prokurime)

INXHINIER MEKANIK ose NDERTIMI  (per prokurime)

DIMENSION me një eksperience disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale.

Për një kompani të madhe që vepron në fushën e industrisë, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin:

INXHINIER MEKANIK ose NDERTIMI

(per prokurime)

 

 

DETYRAT & PËRGJEGJËSITË:

- Njeh specifikimet e materialeve dhe karakteristikat e tyre;

- Analizon të dhënat teknike të materialeve;

- Asiston dhe rekomandon gjatë procesit të blerjeve;

- Realizon detyra të tjera që lidhen me procesin e prokurimeve.

 

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA:

Edukimi: Diplomuar në degën Inxhinieri Mekanike ose Inxhinieri Ndërtimi.

Eksperienca: Minimumi 2 vite eksperiencë pune në të njëjtin profil.

Aftësi:

- Të ketë njohuri shumë të mira të materialeve industriale;

- Aftësi shumë të mira në komunikim.

 

 

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

JU MIREPRESIM!

 

 

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension