Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

DREJTOR DISTRIBUCIONI

DREJTOR DISTRIBUCIONI

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore. Eksperienca 15 vjeçare e stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore është një potencial në shërbim të kompanive & individëve me qëllim përmirësimin & konsolidimin e vlerave dhe standarteve profesionale të tregut të punës dhe zhvillimit në vend.

Në emër të një kompanie që operon me sukses në fushën e retailit, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin:

 

DREJTOR DISTRIBUCIONI 

 

 

DETYRAT & PËRGJEGJËSITË

- Pregatit business cases, Raportet financiare dhe parashikon per situaten aktuale dhe per oportunitetet e te ardhmes duke qendruar ne linje me treguesit financiar te aprovuar te kompanise.

- Zhvillon Planet strategjike dhe kujdeset per zberthimin dhe zbatimin e tyre duke mbajtur ne kontroll situaten financiare, mjedisin operues dhe duke rekomanduar objektiva.

- Ploteson nen/objektivat duke hartuar planet, buxhetet, dhe matjen e rezultateve dhe shperndarjes se burimeve si dhe rishikimeve te tyre

- Punon me Menaxheret e rajonit, Shitjet, marketingun & logjistiken per te pas sherbimin me te mire per klientet aktual dhe ata te rinj, duke perforcuar brandin dhe performancen e biznesit.

- Ofron drejtim strategjik, inspirim, trainim, dhe perqasje pozitive tek stafi i distribucionit

- Krijon marredhenie te reja me furnitore dhe kliente strategjike/kujdeset per ata aktual.

- Zhvillon, rishikon dhe implementon strategjite e biznesit.

- Merr vendime te drejtimit strategjik, zhvillimit si dhe planeve afat mesme dhe afatgjata

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

Edukimi: Arsim i Larte (Preferohet Menaxhim Biznesi, Finance ose Marketing).

Eksperiencë Pune: 5+ Vjeçare ne pozicione drejtuese dhe/ose te ngjashme;

Aftësi:                          

- Impresiv dhe strategjik ne fushen e retail-it certifikuar sipas kerkesave profesionale te postit;

- Manaxhues i mire performance, stafi, koordinator dhe trainues, zhvillues standartesh dhe planifikues financiar

- Shkathtesi vendimmarrese, analitike, planifikuese, mbikeqyrese dhe keshilluese me baze te forte komerciale.

 

Procedura e aplikimit: 

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (CV) në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Ju lutemi të specifikoni në subjektin e emailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni.

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

 

 

JU MIRËPRESIM!

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension