Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

ASISTENTE LIGJORE

ASISTENTE LIGJORE

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore. Eksperienca 15 vjeçare e stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore është një potencial në shërbim të kompanive & individëve me qëllim përmirësimin & konsolidimin e vlerave dhe standarteve profesionale të tregut të punës dhe zhvillimit në vend.

 

Për një studio ligjore të suksesshme, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin:

ASISTENTE LIGJORE

 

DETYRAT & PËRGJEGJËSITË

- Realizon detyrat administrative te zyres

- Zgjidh problematikat e zyrës sipas kërkesave ose çështjeve

- Mban dhe përditëson të dhënat duke siguruar që informacioni të jetë saktë dhe i vlefshëm;

- Rendit dhe shpërndan komunikimet në kohën e duhur

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

Edukimi: Diplome Bachelor (Preferohet Fakulteti Juridik)

 

Eksperiencë Pune:

- Per kandidatet e diplomuar ne Fakultetin e Juridikut nuk kerkohet eksperience pune

- Per kandidate te diplomuar ne dege jo te Fakultetit Juridik preferohet 1 vit pune ne studio ligjore

 

Aftësi:                          

- Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi dhe pune në grup

- Të jetë i dedikuar në ndjekjen dhe përfundimin e punëve;

- Të zotërojë shkëlqyeshëm gjuhën italiane dhe/ose gjuhen angleze

 

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë të e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

 

JU MIREPRESIM

 

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension