Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

ARKITEKT/E

ARKITEKT/E

DIMENSION me një eksperience disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale

Në emër të një grupi të suksesshëm, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin:

ARKITEKT/E

 

DETYRAT & PERGJEGJESITE

- Realizon projektime ne varesi te kerkesave te klientit;

- Ndihmon klientet ne dhenien e ideve dhe realizimin e tyre;

- Ndihmon,sugjeron dhe shoqeron klientet ne perzgjedhjen e produkteve

 

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

Edukimi: Diplome ne Arkitekture

Eksperiencë Pune: Të ketë të paktën 1 vit eksperincë në fushën e Arkitektures

 Aftësi:     

- Të ketë njohuri të avancuara në Autodesk AutoCAD, 3ds Max, Visual Studio 3D.

- Të ketë njohuri në Adobe Photoshop, Google SketchUp.

- I aftë për të krijuar raporte profesionale me klientët dhe bashkëpuntorët

 

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë të e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Për më shumë info: www.dimensionhr.al

Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

 

JU MIREPRESIM

 

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension