Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

AGRONOM

AGRONOM

DIMENSION me një eksperience disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale.

Për një kompani të suksesshme në fushën e agrikulturës në Xarrë, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

AGRONOM

 

 

DETYRAT & PËRGJEGJËSITË

- Njeh teknologjinë e përpunimit të fruta-perimeve;

- Asiston në zhvillimin e kulturave bujqësore;

- Asiston dhe ndërmerr politika në favor të zhvillimit të sistemit të agrobiznesit

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

Edukimi: Diplomuar në Fakultetin e Bioteknologjisë dhe Ushqimit dhe/ose në Fakultetin e Ekonomisë dhe agrobiznesit.

Eksperienca: Minimumi 2 vite eksperiencë pune në të njëjtin profil.

Aftësi:

- Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze;

- Njohuri shumë të mira në Pemtari, Agrume, Fertilizues, Pesticide etj.

 

 

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

JU MIREPRESIM!

 

 

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension