Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

AGJENT SHITJESH

AGJENT SHITJESH

DIMENSION me një eksperiencë disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale. Jeni individë në kërkim të karrierës tuaj apo kompani në kërkim të stafit më të mirë për ekipin tuaj, na kontaktoni për të bërë zgjedhjen e duhur.

Në emër të një kompanie të madhe qe operon ne tregun shqiptar, DIMENSION po kërkon të rekrutojë në cdo qytet të Shqipërisë kandidatë në pozicionin:

 

AGJENT SHITJESH

 

 

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

- Identifikon targetin e klienteve potencial dhe eshte pergjegjes per shitjet e produkteve te kompanise;

- Kryen takime dhe prezanton kompanine dhe produktet tek klientet potencial;

- Identifikon nevojat e klientit dhe miremban rrjetin e klienteve aktual;

- Pergatit strategji per gjenerimin e klienteve te rinj.

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

Edukimi: Të ketë përfunduar minimalisht Arsimin e Mesem

Eksperiencë Pune: Te kete eksperience pune te meparshme.

Aftësi:

Të jete mbi 25 vjec;

- Te kete aftesi te shkelqyera komunikimi dhe negocimi;

- Natyre e shkathet, serioze dhe bindese tek klienti

- Sinqeritet dhe perkushtim ndaj punes

 

 

Mirëpresim të gjithë kandidatet e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (CV) në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Ju lutemi të specifikoni në subjektin e e-mailit qytetin në të cilin jeni i/e interesuar të punoni.

 

 

 

 

JU MIRËPRESIM!

 

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension