Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

AGJENT SHITJEJE

AGJENT SHITJEJE

DIMENSION me një eksperience disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale.

 

Për një kompani të madhe në fushën e prodhimit dhe tregtimit të produkteve industriale, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

AGJENT SHITJEJE

 

DETYRAT & PËRGJEGJËSITË

- Njeh specifikimet e produkteve dhe karakteristikat e tyre;

- Ndërton marrëdhënie me klientët që vizitojnë pikën e shitjes (dyqanin);

- Mirëmban marrëdhënien dhe rrit bashkëpunimin me klientët ekzistues;

- Realizon procesin e arkëtimeve nga shitjet e realizuara gjatë ditës.

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

Edukimi: Diplomë Bachelor.

Eksperienca: Minimumi 1vit eksperiencë pune me shitjet.

Aftësi:

- Aftësi shumë të mira komunikimi dhe bindëse.

- Preferohen kandidatë të cilët përshtaten me punën në pikë shitje (dyqan).

- Preferohen kandidatë meshkuj dhe jo në proces arsimimi.

 

 

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

JU MIREPRESIM!

 

 

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension