Contact Us: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Vacancies

Drejtor Shitjesh

Drejtor Shitjesh

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën e dizajnit modern dhe teknologjinë më të fundit në përpunimin e qelqit, Dimension  po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Drejtor Shitjesh. Aplikoni tani!

Menaxher Shitjesh

Menaxher Shitjesh

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën e shërbimit të mbrojtjes së të dhënave, Dimension  po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Shitjesh. Aplikoni tani!

Leave your e-mail address to get the latest announcements from Dimension