Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

Sales and Marketing Manager

Sales and Marketing Manager

Në emër të një kompanie të sukseshme që operon në Tiranë në fushën e organizimit të Eventeve, Dimension  po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Marketingu dhe Shitje. Aplikoni tani!

Store Manager

Store Manager

Në emër të një kompanie të sukseshme që operon në Tiranë në fushën e organizimit të Eventeve, Dimension  po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Dyqani. Aplikoni tani!

Graphic Designer

Graphic Designer

On behalf of a successful company operating in Tirana on the field of design and digital printing, Dimension is seeking to recruit candidates for the position of Graphic Designer: Apply now!

Electrical Engineer

Electrical Engineer

On behalf of a successful company operating in Albania, in the extraction and processing industry, Dimension is seeking to recruit candidates for the position of Electrical Engineer. Apply Now!

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension