Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

Store Manager

Store Manager

Në emër të një kompanie të sukseshme që operon në Tiranë në fushën e organizimit të Eventeve, Dimension  po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Dyqani. Aplikoni tani!

Graphic Designer

Graphic Designer

On behalf of a successful company operating in Tirana on the field of design and digital printing, Dimension is seeking to recruit candidates for the position of Graphic Designer: Apply now!

Electrical Engineer

Electrical Engineer

On behalf of a successful company operating in Albania, in the extraction and processing industry, Dimension is seeking to recruit candidates for the position of Electrical Engineer. Apply Now!

Sales and Marketing Manager

Sales and Marketing Manager

Në emër të një kompanie të sukseshme që operon në Tiranë në fushën e organizimit të Eventeve, Dimension  po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Marketingu dhe Shitje. Aplikoni tani!

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension