Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

Menaxher Projekti

Menaxher Projekti

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën e ndërtimit, Dimension  po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Projekti. Aplikoni tani!

Menaxher dhe Shitëse Dyqani

Menaxher dhe Shitëse Dyqani

Në emër të një Brandi ndërkombëtar të suksesshëm që është duke shtrirë aktivitetin në Shqipëri, në fushën e fashion, Dimension  po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher dhe Shitëse Dyqani. Aplikoni tani!

Teknik Ndërtimi

Teknik Ndërtimi

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën e ndërtimit, Dimension  po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Teknik Ndërtimi. Aplikoni tani!

Financier

Financier

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën e mbjelljes, rritjes dhe përpunimit të prodhimeve bujqësore, Dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Financier. Aplikoni tani!

Specialist Blerjesh

Specialist Blerjesh

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën e menaxhimit të pasurive të paluajtshme, Dimension  po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Specialist Blerjesh. Aplikoni tani!

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension