Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

Menaxher Marketingu

Menaxher Marketingu

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën e tregtisë dhe ndërtimit, Dimension  po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Marketingu. Aplikoni tani!

Magazinier

Magazinier

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën e konceptimit të hapsirave duke ofruar një gamë të gjerë produktesh, Dimension  po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Magazinier. Aplikoni tani!

Inxhinier Mekanik

Inxhinier Mekanik

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën e ndërtimit, Dimension  po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Inxhinier Mekanik. Aplikoni tani!

Inxhinier Elektrik

Inxhinier Elektrik

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën e ndërtimit, Dimension  po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Inxhinier Elektrik. Aplikoni tani!

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension