Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

SOCIAL MEDIA ME ITALISHT

SOCIAL MEDIA ME ITALISHT

DIMENSION me një experience 10 vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara pëcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale.

Graphic Designer

Graphic Designer

DIMENSION me një experience disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpermjet shërbimeve të ofruara pëcjell për tregun e punes vlerat më të mira profesionale.

Category Manager

Category Manager

DIMENSION me një experience 10 vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara pëcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale.

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension