Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

Menaxher Shitje dhe Marketingu

Menaxher Shitje dhe Marketingu

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Tiranë në fushën e shtypshkrimeve dixhitale dhe dizajnit, Dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin Menaxher Shitje dhe Marketingu. Investoni në karrierën tuaj, aplikoni tani!

Specialiste Rekrutimi

Specialiste Rekrutimi

Dimension  ju bën të mundur që të aplikoni tani për t'u bërë pjesë e një kompanie në rritje me synim ofrimin e shërbimeve profesionale të manaxhimit të burimeve njerëzore në tregun e punës.

Inxhinier Elektrik

Inxhinier Elektrik

Në emër të një kompanie të sukseshme që operon në Shqipëri në industrinë e nxjerrjes dhe përpunimit, Dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin Inxhinier Elektrik. Aplikoni tani!

Asistente Finance

Asistente Finance

Në emër të një kompanie të huaj që operon në Tiranë në fushën e prodhimit Dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin Asistente Finance. Aplikoni tani!

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension