Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Pozicione Vakante

Arkitekt

Arkitekt

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën e konceptimit të hapsirave duke ofruar një gamë të gjerë produktesh, Dimension  po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Arkitekt. Aplikoni tani!

Menaxher Komercial

Menaxher Komercial

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën menaxhimit të të dhënave dhe arkivimin, Dimension  po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Komercial. Aplikoni tani!

Menaxher Finance

Menaxher Finance

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën e në prodhimin e materialeve të ndërtimit, Dimension  po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Finance. Aplikoni tani!

Kimist

Kimist

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën e prodhimit të materialeve të ndërtimit, Dimension  po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Kimist. Aplikoni tani!

Menaxher Kontabiliteti

Menaxher Kontabiliteti

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën e konceptimit të hapsirave duke ofruar një gamë të gjerë produktesh, Dimension  po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Kontabiliteti. Aplikoni tani!

Menaxher Prokurimesh

Menaxher Prokurimesh

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Shqipëri, në fushën e tregtisë dhe ndërtimit, Dimension  po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Prokurimesh. Aplikoni tani!

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension