JAVA BACK END DEVELOPER

We are Dimension ltd. with 15 years of experience of our staff, we develop and consolidate human resource standards in the Job Market.On behalf of, for the one of the biggest companies in Albania, we are looking for: JAVA BACK END DEVELOPER Duties& Responsibility...

FINANCIERE

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore..Për një kompani të suksesshme në tregtimin e...

GRAPHIC DESIGNER

DIMENSIONështë një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore. Për një kompani të suksesshme në tregtimin e...

SOCIAL MEDIA SPECIALIST

DIMENSIONme një eksperiencë disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale.Për një kompani të suksesshme në tregtimin e produkteve sportive,...

Top Post

8 Këshilla sesi të menaxhoni punëtorët tuaj që punojnë nga shtëpia

Si të Shkruajmë një CV Profesionale

8 Këshilla sesi të menaxhoni punëtorët tuaj që punojnë nga shtëpia

Si të Shkruajmë një CV Profesionale

Join Our Newsletter