Arkitekt/e

September 26, 2020
APLIKO taNI
DIMENSION me një eksperience disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale..
Në emër të një grupi të suksesshëm, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant: ARKITEKT/E

DETYRAT & PËRGJEGJËSITË

  • Realizon projektime ne varesi te kerkesave te klientit;
  • Ndihmon klientet ne dhenien e ideve dhe realizimin e tyre;
  • Ndihmon,sugjeron dhe shoqeron klientet ne perzgjedhjen e produkteve

Qualifications

  • Edukimi: Diplome ne Arkitekture
  • Eksperienca: Të ketë të paktën 1 vit eksperincë në fushën e Arkitektures
  • Aftesi Të ketë njohuri të avancuara në Autodesk AutoCAD, 3ds Max, Visual Studio 3D.Të ketë njohuri në Adobe Photoshop, Google SketchUp.I aftë për të krijuar raporte profesionale me klientët dhe bashkëpuntorët

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni.

JU MIREPRESIM

Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

Pozicione vakante

Agjent – Shitje

Tirane, Albania

Agronom

Tirane, Albania

Specialits IT

Tirane, Albania

Call Center

Tirane, Albania