Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484
 • Konsulencë

  Konsulencë

  Dimension ofron konsulencë për menaxhimin e burimeve njerëzore. Ne ofrojmë shërbime të konsulencës për kompani të reja dhe ekzistuse.
 • Investojmë në të Ardhmen Tuaj

  Investojmë në të Ardhmen Tuaj

  Ne nuk jemi vetëm një agjenci punësimi, por jemi konsulentë, mentorë dhe drejtues për zhvillimin e karrierës suaj. Ne kuptojmë kush janë prirjet tuaja dhe ju orientojmë që të arrini potencialin tuaj.
 • HSE

  HSE

  Formimi në fushen e sigurise dhe shëndetit në punë është një nga masat më efektive për të zvogëluar aksidentet në punë, me pasoja në jetën e shendetin e punonjesve dhe dëmet materiale.Të gjitha bizneset duhet të kenë mirë planifikuar, metodat dhe mënyrat per ti njohur punëmarrësit me koncepte te tilla siç janë rreziku, risku, informimi, formimi, instruktimi, trajnimi dhe dëmi, masat parandaluese dhe mbrojtëse, pajisje mbrojtëse individuale etj. Read More
 • MENAXHIM PROJEKTI

  MENAXHIM PROJEKTI

  Menaxhimi i projektit është procesi dhe aktiviteti i planifikimit, organizimit, motivimit dhe kontrollit të burimeve, procedurave dhe protokolleve për arritjen e qëllimeve specifike te projektit. Menaxhimi I Projektit mundëson harmonizimin e burimeve financiare, materiale dhe humane duke parandaluar maksimalisht ndodhitë e padëshiruara që shkaktojnë rritje të kostove dhe vonesave gjatë procesit. Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Pozicione Vakante

 

MENAXHER BLERJESH

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Tiranë në fushën e tregëtimit të hidrosanitareve, DIMENSION ltd., po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Blerjesh. 

lexo më shumë

Automatizime

 

Dimension ju ofron bizneseve instrumentat e nevojshem me qellim rritjen e produktivitetit dhe perfitueshmerine e tyre, me sa me pak kosto dhe ne kohe optimale, duke perfshire ne paketat e saj :konsulenc, trajnime, software.
lexo më shumë

Burime Njerëzore

 

Konsulentët e Dimension ofrojnë shërbime të konsulencës për menaxhimin e burimeve njerëzore, për kompani të reja dhe ekzistuse. Mësoni më shumë se si mund t'ju ndihmojmë për të organizuar stafin tuaj.
lexo më shumë

Rekrutim

 

Jeni duke kërkuar talent për t'u bashkuar me skuadrën tuaj? Jeni duke kërkuar një pozicion pune që përshtatet me aftësitë dhe dëshirat e juaja? Ne ofrojmë shërbime konsulence dhe rekrutimi për kompani dhe individë, duke gjetur stafin apo punën e duhur për ju.
lexo më shumë

 • Ne Jemi Dimension
 • Shërbime për Individë
 • Shërbime për Kompanitë

Dimensioni i Burimeve Njerëzore!

image

Ne dimë gjithshka rreth menaxhimit të burimeve njerëzore, rekrutimit të ekzekutivëve dhe ekspertëve për kompanitë dhe gjetjes së një vendi të përshtatshëm pune për individët.


lexo më shumë

Ne Investojmë në të Ardhmen Tuaj!

image

Çdokush ka një talent. Çdokush ka një ëndërr. Na lini karrierën tuaj në duart tona, dhe ne do të sigurojmë që ju të arrini maksimumin e potencialit tuaj.


lexo më shumë

Gjejmë Talente për ju!

image

Ne ndihmojmë kompanitë të gjejnë ekspertët dhe ekzekutivët që u duhen për të qenë të suksesshëm. Stafi ynë është i kualifikuar dhe di të vlerësojë dhe gjejë talentin e duhur.


lexo më shumë


"Përpara se të bëhesh lider, suksesi lidhet me zhvillimin personal. Pasi bëhesh lider, suksesi arrihet kur ndihmon zhvillimin e të tjerëve."

Jack Welch


Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension