STORE MANAGER

APLIKO taNI

STORE MANAGER

APLIKO taNI

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një kompani të suksesshme në fushën e retail, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant: STORE MANAGER

Detyrat & Pergjegjesite

  • Arritja e objektivave të përcaktuara nga departamenti i shitjeve
  • Kordinon aktivitet e përditshme të stafit në pikën e shitjes dhe detyrat e tyre

  • Kontrollon dhe realizon se bashku me stafin procesin e etiketimeve te produkteve, gjendjen e stokut, etj

  • Ndjek faturat hyrese dhe dalese te artikujve si dhe ben regjistrimin e tyre

  • Realizon detyra te tjera qe lidhen me menaxhimin e dyqanit


Kualifikimet & Aftesite

  • Edukimi: Diplomë Bachelor ne Administrim Biznesi, Finance, Marketing.
  • Eksperienca: 2 vite eksperiencë në fushën e retail.
  • Aftësi: Të jetë i motivuar dhe ambicioz për të arritur rezultate;Të ketë aftësi të mira komunikuese.

Mënyra e Aplikimit:

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

Ju Mirepresim

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

KAtegori

Financiere

Grafik Designer

Hr-Manager

Arkitekt/e

Java Back End Developer

Agjent Forex

Agjent Shitje

Marketing