INVEST in people

Software per Burime Njerezore
KOntakto

Optimizoni Biznesin Tuaj

Dimension hr

Software per Burime Njerezore

Dimension lehtëson proceset e departamentit të Burimeve Njerëzore dhe të financës duke ofruar sistemin “HR Bis”. Një sistem i integruar i cili mundëson menaxhimin e Burimeve Njerëzore nga Time Attendance deri te Përllogaritja e Pagës.

Ky sistem mundëson gjithashtu: deklarimin e fillimit & mbarimit të punës, profilet orare, krijimin e dosjes së personelit, arkivimin e dokumenteve, përllogaritjen e pushimeve vjetore, krijimin e raporteve menaxheriale, formularët për institucionet shtetërore etj

Funksionalitetet e Sistemit HR

Time Attendance
Rregjistron nëpërmjet shenjave dixhitale, kartave ose njohjes së fytyrës prezencën ditore të çdo punonjësi.
Menaxhimi i profileve orare
Ndarja e orëve të punës sipas ditëve të javës në bazë të kontratës. Sinjalizim për mosrespektim të kushteve kontraktuale.
Menaxhimi i pushimeve vjetore
Përllogaritja e pushimeve të maturuara dhe të shfrytëzuara, regjistri i pushimeve vjetore.
Payslip
Printimi i gjithë detajeve të përllogaritjes së pagës dhe dërgimi automatik me e-mail.
Raporte menaxheriale
Raporte për hyrje-daljet e personelit, raporte për orët shtesë, mungesat, trajnimet endryshme, punonjësit e larguar, kostot për departament etj.
Aplikacioni HR BIS CLOCK
Mundëson deklarimin e fillimit dhe mbarimit të punës për punonjësit në terren.
Dosja e personelit
Ndarja e punonjësve sipas selive, reparteve, të dhënat kontraktuale, personale, historiku i pagës dhe ndryshimeve të saj, trajnimet dhe kualifikimet etj.
Payroll
Përllogaritja e pagës sipas legjislacionit fiskal shqiptar. Paga Fikse mujore,paga orare, paga Ditore, normë etj.
Arkivimi i dokumenteve
Mundëson arkivimin e dokumenteve si CV, dëshmi penaliteti, kontrata etj. Menaxhimi i skadencave.
Formularët e deklarimeve
Çdo lloj formulari për institucionet shtetërore.

Na Kontaktoni

Rreth Nesh
Blog
Kontakt

Sherbimet

Konsulence per Manaxhim
Gjetje ekzekutivesh
Rekrutime Personeli
Staff Leasing
Programe trajnimi
Menaxhimi i Burimeve Njerëzore
Menaxhimi Financiar
Software per HR

Pozicione Vakante

Financiere
Graphic Designer
Hr-Manager
Arkitekt/e
Java Back End Developer
Agjent Forex
Agjent Shitje
Marketing

Follow Us