SOCIAL MEDIA SPECILIAST

Tirane, January 22, 2021
APLIKO taNI

DIMENSIONme një eksperiencë disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale.

Për një kompani të suksesshme në tregtimin e produkteve sportive, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant: SOCIAL MEDIA SPECIALIST

Detyrat & Pergjegjesite

  • Menaxhon dhe zhvillon rrjetet sociale të kompanisë ;
  • Promovon produktet e kompanisë tek audienca online;
  • Përgjegjës për realizimin e fushatave marketing në rrjetet sociale;
  • Realizon me anë të programeve design contentin e kërkuar contentin;
  • Përgjegjës për komunikimin dhe informimin e audiencës në rrjetet sociale.

Kualifikimet & Aftesite

  • Edukimi: Të jetë diplomuar ne degën e ARKETING
  • Eksperienca: Minimalisht 1 vit experience pune si social media specialist
  • Aftesi:Aftesi shumë të mira të gjuhës angleze.Aftësi shumë të mira të përdorimit të paketës Microsoft Office dhe të programeve design.Aftësi shumë të mira organizative dhe të menaxhimit të kohës.

Mënyra e Aplikimit:

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

Ju Mirepresim

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

KAtegori

Financiere

Grafik Designer

Hr-Manager

Arkitekt/e

Java Back End Developer

Agjent Forex

Agjent Shitje

Marketing