Promotore (turqisht)

APLIKO taNI

PROMOTORE (turqisht)

APLIKO taNI
DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një kompani ndërtimi të suksesshme në tregun vendas, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:: PROMOTORE (turqisht)

Detyrat & Pergjegjesite

  • Prezanton online shërbimet e kompanisë tek klientët;
  • Asiston në zgjidhjen e problematikave dhe të paqartësive të klientëve;
  • Kujdeset për respektimin dhe percjelljen e imazhit të kompanisë tek klientet

Kualifikimet & Aftesite

  • Edukimi: Të ketë ketë përfunduar Arsimin e Lartë ose të jetë në vazhdimësi
  • Eksperienca: Eksperiencë të mëparshme në promovim ose shërbim klienti
  • Aftësi: Të ketë njohuri të gjuhës turke (e detyrueshme).Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe prezantuese

Ofrohet:

  • Orari full time ose part time
  • Pagë bazë e kënaqshme
  • Kushte shumë të mira pune. Ambient komod dhe miqësor.

Mënyra e Aplikimit:

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

Ju Mirepresim

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

KAtegori

Financiere

Grafik Designer

Hr-Manager

Arkitekt/e

Java Back End Developer

Agjent Forex

Agjent Shitje

Marketing