INVEST in people

Programe trajnimi
KOntakto

Optimizoni Biznesin Tuaj

 Dimension hr

Filozofia jonë për zhvillimet dhe trajnimet

Ne jemi të kujdesshëm që ti sigurojmë dhe ofrojmë klientëve tanë, praktika dhe trajnime të përshtatura për nevojat dhe zhvillimin e tyre.

Sot, sfida nuk është për të gjetur një trajner ose përmbajtje për trajnimin tuaj të ardhshëm. Por për të gjetur dikë që i kupton nevojat tuaja unike ose harton, zbaton dhe vlerëson zgjidhje të personalizuara vetëm për ju.

Qasja jonë për t’iu shërbyer është që së pari të kuptoni nevojat tuaja, objektivat tuaja dhe pastaj për të hartuar një zgjidhje për t’i adresuar ato.

Eksperienca jonë e trajnimit:

Me një eksperiencë disa vjeçare në fushën e zhvillimeve dhe trajnimeve profesionale DIMENSION ofron programe trajnimi në përputhje me kërkesat e tregut, të cilat mund të  përshtaten dhe dizenjohen sipas nevojave tuaja.

Dimension në përputhje me temat e trajnimit të planifikuara nga klienti, përgatit dhe zhvillon këto tema trajnimi:

Eksperienca jonë e trajnimit:

Me një eksperiencë disa vjeçare në fushën e zhvillimeve dhe trajnimeve profesionale DIMENSION ofron programe trajnimi në përputhje me kërkesat e tregut, të cilat mund të  përshtaten dhe dizenjohen sipas nevojave tuaja.

Dimension në përputhje me temat e trajnimit të planifikuara nga klienti, përgatit dhe zhvillon këto tema trajnimi:

Na Kontaktoni

Rreth Nesh
Blog
Kontakt

Sherbimet

Konsulence per Manaxhim
Gjetje ekzekutivesh
Rekrutime Personeli
Staff Leasing
Programe trajnimi
Menaxhimi i Burimeve Njerëzore
Menaxhimi Financiar
Software per HR

Pozicione Vakante

Financiere
Graphic Designer
Hr-Manager
Arkitekt/e
Java Back End Developer
Agjent Forex
Agjent Shitje
Marketing

Follow Us