Lista e Pozicioneve Vakante

PROMOTORE (turqisht)

Për një kompani ndërtimi të suksesshme në tregun vendas, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:: PROMOTORE (turqisht)

CALL MONITORING SPECIALIST

Për një kompani ndërtimi të suksesshme në tregun vendas, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:: CALL MONITORING SPECIALIST
(per gjuhet spanjisht dhe gjermanisht)

EKONOMISTE

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore. Për një kompani ndërtimi të suksesshme në tregun...

MENAXHER MARKETINGU

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore. Për një kompani të suksesshme në fushën e retail,...

STORE MANAGER

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore. Për një kompani të suksesshme në fushën e retail,...

MENAXHER SHITJESH(Real Estate)

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore. Për një grup të suksesshme në tregun vendas,...

FINANCIER

Ne jemi Dimension ltd. me përvojë 15 vjeçare të stafit tonë, ne zhvillojmë dhe konsolidojmë standardet e burimeve njerëzore në Tregun e Punës. Për një kontraktor shpimi nafte këtu në Tiranë, ne po kërkojmë: FINANCIER (kerkohet Mashkull) Detyrat & Përgjegjësitë...

INXHINIER ELEKTRIKE

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore. Për një kompani të madhe në fushën e...

MENAXHER SHITJE

DIMENSION me një eksperiencë disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale. Për një grup të suksesshëm në tregun vendas, DIMENSION po kërkon...

JAVA BACK END DEVELOPER

We are Dimension ltd. with 15 years of experience of our staff, we develop and consolidate human resource standards in the Job Market.On behalf of, for the one of the biggest companies in Albania, we are looking for: JAVA BACK END DEVELOPER Duties & Responsibility...

KAtegori

Blerje/Prokurime

HR/Administrative

Forex/Call center

Inxhinieri/Arkitekturë

Programues/Web developer

Shitje/Shërbim klienti

Ligjore

Marketing

Menaxhim

Të tjera

Newsletter

Rreth Nesh
Blog
Kontakt

Sherbimet

Konsulence per Manaxhim
Gjetje ekzekutivesh
Rekrutime Personeli
Staff Leasing
Programe trajnimi
Menaxhimi i Burimeve Njerëzore
Menaxhimi Financiar
Software per HR

Pozicione Vakante

Financiere
Graphic Designer
Hr-Manager
Arkitekt/e
Java Back End Developer
Agjent Forex
Agjent Shitje
Marketing

Follow Us

Rreth Nesh
Blog
Kontakt

Sherbimet

Konsulence per Manaxhim
Gjetje ekzekutivesh
Rekrutime Personeli
Staff Leasing
Programe trajnimi
Menaxhimi i Burimeve Njerëzore
Menaxhimi Financiar
Software per HR

Pozicione Vakante

Financiere
Graphic Designer
Hr-Manager
Arkitekt/e
Java Back End Developer
Agjent Forex
Agjent Shitje
Marketing

Follow Us