Lista e Pozicioneve Vakante

DREJTOR SHITJESH

Kërkoni dhe aplikoni për Punë të Drejtorit të Shitjeve në faqen e kërkimit dhe rekrutimit të punës në Dimension HR.
Vizitoni Dimensionhr.al! Programoni intervistat. Merrni Aplikime Cilësore. Faqja Punë Numri 1 Shqiptar. Punësoni talentin e cilësisë. Vlerësoni kandidatët.

INXHINIER ZBATIMI

Kërkoni dhe aplikoni për Punë të Inxhinier Zbatimi në faqen e kërkimit dhe rekrutimit të punës në Dimension HR.
Vizitoni Dimensionhr.al! Programoni intervistat. Merrni Aplikime Cilësore. Faqja Punë Numri 1 Shqiptar. Punësoni talentin e cilësisë. Vlerësoni kandidatët.

ARKITEK

Kërkoni dhe aplikoni për Punë të Arkitekt në faqen e kërkimit dhe rekrutimit të punës në Dimension HR.
Vizitoni Dimensionhr.al! Programoni intervistat. Merrni Aplikime Cilësore. Faqja Punë Numri 1 Shqiptar. Punësoni talentin e cilësisë. Vlerësoni kandidatët.

MENAXHER BRANDI

DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant: MENAXHER BRANDI

AGJENT SHITJE DURRES

Për një kompani të madhe e cila operon në fushën e shitjeve, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:
AGJENT SHITJE
*për kategorinë Food (fresh – produkte të freskta)
*për kategorinë Non Food

INXHINIER I SIGURIMIT TE CILESISE (QA) dhe DELIVERY MANAGER

DIMENSION është një kompani këshilluese, trajnuese dhe implementuese në fushën e Menaxhimit strategjik të Burimeve Njerëzore me përvojë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.
DIMENSION kërkon të rekrutojë kandidatë për vendin e lirë:
INXHINIER I SIGURIMIT TE CILESISE (QA) dhe DELIVERY MANAGER

KAtegori

Blerje/Prokurime

HR/Administrative

Forex/Call center

Inxhinieri/Arkitekturë

Programues/Web developer

Shitje/Shërbim klienti

Ligjore

Marketing

Menaxhim

Të tjera

Newsletter

Rreth Nesh
Blog
Kontakt

Sherbimet

Konsulence per Manaxhim
Gjetje ekzekutivesh
Rekrutime Personeli
Staff Leasing
Programe trajnimi
Menaxhimi i Burimeve Njerëzore
Menaxhimi Financiar
Software per HR

Pozicione Vakante

Financiere
Graphic Designer
Hr-Manager
Arkitekt/e
Java Back End Developer
Agjent Forex
Agjent Shitje
Marketing

Follow Us

Rreth Nesh
Blog
Kontakt

Sherbimet

Konsulence per Manaxhim
Gjetje ekzekutivesh
Rekrutime Personeli
Staff Leasing
Programe trajnimi
Menaxhimi i Burimeve Njerëzore
Menaxhimi Financiar
Software per HR

Pozicione Vakante

Financiere
Graphic Designer
Hr-Manager
Arkitekt/e
Java Back End Developer
Agjent Forex
Agjent Shitje
Marketing

Follow Us